maanantai 5. maaliskuuta 2012

Gers - Terre Blanche


Lauantaina kävin ankkafarmilla katsomassa, miten sita ankan rasvamaksaa oikein tehdään. Paikka on tuttu jo viime vuodelta.



Ja ei kun syömään!



Hanna ja unkarilainen tutkijakollega, jonka nimen muistan, osaan lausuakin, mutta kirjoitusasusta ei ole mitään havaintoa...



Vierustovereina venäläisseurue, jonka kanssa naurettiin sille, miten viinipullon tyhjenemisnopeus korreloi ihmisen kotimaan pohjoisuuden mukaan: mitä pohjoisempi asukki, sitä nopeammin pullo tyhjenee, ja toisaalta päinvastoin.




4 kommenttia:

  1. Voi ankkaparkoja, vai oliko se pahan näköistä se pakkosyöttö? Putki kurkkuunko ja sinne mömmöö, niinkö se tapahtui? Kamalaa!

    Kyllä teillä kumminskin näytti olevan mukavaa! Oliko ruoka hyvää? Viiniä....!
    Meillä alkoi terassikausi....juotu pari kertaa iltapäiväkahvit takapihalla; siellä jo vähän sulanut lumia katon alta ja ei kun tuolit ja pöytä varastosta! Takki kylläkin vielä täytyy olla päällä, mutta aurinko paistaa ja on kevät!
    Kyllä se siitä kesäkin vielä tulee!
    Äiti

    VastaaPoista
  2. Juu, aika reipasta menoa se on se pakkosyöttö. Terassikausi taitaa olla mulla vielä korkkaaamatta, vaikka on täällä terassit auki jo monessa paikkaa. Ei vain ole ollut tarvetta syödä/juoda ulkona. Vielä. :)

    VastaaPoista
  3. ootpas sä söpö näkönen noissa kuvissa :)

    VastaaPoista