torstai 15. maaliskuuta 2012

Jarret du porc

Seitsemän tuntia kypsennettyä possun potkaa linssipedillä.


En ole muuten varmaan koskaan syönyt näin hyvää sikaa; mureaa ja herkullista kuin mikä! Rasvoineen, nahkoineen kaikkineen kypsennettyä ja riittävästi suolaa. Burp! Oli niin tuhti annos, ettei tänään aamupalalla maistunut kuin greippi ja lounaallakin kävin kellon, en nälän mukaan.

5 kommenttia:

  1. Likooko se suklaakastikkeessa? Näyttää ihan siltä.
    Äiti

    VastaaPoista
  2. Ei likoo. Toi oli jotain tummaa, vahvaa kastiketta, balsamicoa siina ainakin oli.

    Ai niin, unohdin mainostaa, etta tuo nautittiin ulkona terassila. Ja tarkeni!

    VastaaPoista
  3. No jo kuvan perusteella voisin sanoa että on sellaista sikaa, joka saattaisi kelvata sikanirsolle siskollesikin.

    VastaaPoista
  4. No jos siinä on pikkusenkin "nylykyä",niin mää en taitaisi syödä sitä.
    ÄITI

    VastaaPoista
  5. Sirpa: Olisi kelvannut, aika varma! :)

    Äiti: Paljosta olisit jäänyt paitsi. Sitä paitsi rasvaa kammoksuen täällä kuolee äkkiä nälkään...

    VastaaPoista