maanantai 25. toukokuuta 2015

Hommia

Lienen jokseenkin työorientoitunut ihminen, kun podin jonkinlaista ahdistusta sen takia, etten oikein tiennyt, tuleeko tästä hommasta täällä mitään, vai meneekö haahuiluksi. Muutaman päivän lorviminen ja aikaerorasitus ei varsinaisesti auttanut asiaa. Ei sillä, että tässä nyt olisi yhdessä työpäivässä ihmeitä tapahtunut, mutta ainakin toinen täkäläisistä proffista on nyt kartalla siitä, mitä olimme toisen proffan kanssa alustavasti ajatelleet tehtävän ja mitä minä olin asiasta jatkokehitellyt päässäni. Ehkä tästä tulee jotain.

Kuukausi on kuitenkin työn kannalta tosi lyhyt aika, vaikka aika täysipäiväisesti pystynkin keskittymään aiheeseen. Aikataulun takia olemme rajanneet tutkimusaihetta aika rankasti. Ainakin minun tavoitteenani on saada tästä yhteinen artikkeli, mikä ei onnistu, jos ei heti alkuun keskustele asiasta ja päätetä miten edetään. Nähtäväksi jää, miten yhteystyö onnistuu ja saadaanko aiheesta artikkeli, mutta jos se minusta kiinni on, niin arvaatte varmaan lopputuloksen.

Ehimen yliopiston pohjoisportti

Pääportti

Faculty of Engineering –rakennus a.k.a. työpaikkani

En ihan hirveästi viitsisi kitistä sinne koti-Suomeen, että onpa kuuma, mutta kun on! Huikeaa ilmastointia ei toimistolla ole, joten lämmössä riittää. Tai ehkä täällä ei ole vielä laitettu kylmästöintiä päälle, kun ei ole vielä kesä. Joka tapauksessa, seuraan kauhulla sääennusteita. +25 näyttää tässä kosteudessa olevan kipurajalla tottumattomalle finskille. Aamut vielä menettee ja iltapäivästäkin viiden aikaan on jo ihan siedettävää, mutta keskipäivä, klo 11-15 on aika tuskaa. Läski hikoo, sano.

5 kommenttia:

  1. Onko siellä pöytätuulettimia olemassa - kaupassa tai lainata?
    Äiti

    VastaaPoista
  2. Se vessanpönttö kuva ei aukene. Joko ei toimi tai en osaa avata sitä.

    VastaaPoista
  3. Ei oo tuulettimia, ilmastointilaite on, mutta täällä tuuletetaan ikkunasta. Ei kai oo vielä riittävän kuuma... Pönttöteksti ei oo vielä valmis, julkasin sen epähuomiossa mutta poistin sen, taitaa silti näkyä sulle jossain. Tulee kyllä myöhemmin, kuvan kera

    VastaaPoista
  4. Katos kun systerisikin pääsee taas kärryille, viikonloppuna tuli ulkoilutettua autoa ihan urakalla niin ettei ehtinyt edes nörttäillä. Suhteellisen tyylikkään näköistä arkkitehtuuria, ainakin tuo sinun työpaikkasi.

    VastaaPoista
  5. Joo, ihan kivan näkösiä pytinkejä on, sekä uutta että vanhaa.

    VastaaPoista